Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τους περισσότερους οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν διάστημα χαλάρωσης, αλλά για τα κανάλια αποτελούν την πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Ετσι, την ώρα που άπαντες απολαμβάνουν διακοπές και ξαπλώστρες, τα στελέχη των καναλιών επιδίδονται στις μεταγραφές, προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη του χειμώνα, να κερδίσουν τα ονόματα εκείνα που θα κάνουν τη διαφορά από τον Σεπτέμβριο και έπειτα...

Γι' αυτό όλα τα κανάλια κάνουν αγώνα δρόμου από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο, προκειμένου να κλείσουν τα ποιοτικά ονόματα που είναι στην αγορά και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τον ψυχαγωγικό, αλλά και τον ενημερωτικό τομέα. Κι αν το πρώτο διάστημα η ψυχαγωγία κέρδισε τη μερίδα του λέοντος, με το MEGA να σαρώνει την αγορά, οι δύο τελευταίες εβδομάδες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και αλλαγές στο κομμάτι της ενημέρωσης...

Κάτια Μακρή στον ΑΝΤ-1

«ΟPEN ή ΑΝΤ-1» ήταν το φημολογούμενο ερώτημα, όταν η έγκυρη δημοσιογράφος αποχωρούσε ξαφνικά από το Star. Τελικά, η απάντηση δόθηκε μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Κάτια Μακρή συμφώνησε να επιστρέψει στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1. Η Κάτια Μακρή θα σχολιάζει την επικαιρότητα και φυσικά θα μεταφέρει τις δικές της πληροφορίες για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Η Κάτια Μακρή είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Νίκο Χατζηνικολάου τόσο σε δελτία ειδήσεων όσο και στον Ομιλο της Real.

Γιώργος Ευγενίδης στο Star

Το κενό που άφησε η Κάτια Μακρή στο Star προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων, καθώς έπρεπε να καλυφθεί εξίσου αξιόπιστα το κενό στο μεσημεριανό δελτίο του καναλιού. Ετσι, το Star ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Ευγενίδη του ΣΚΑΪ, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και παράλληλα θα μετέχει ως σχολιαστής και στο κεντρικό δελτίο του σταθμού. Προς το παρόν και μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο Γιώργος Ευγενίδης παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, καθώς από την Δευτέρα (26/7) ξεκίνησε και παρουσιάζει το ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού από τις 14:00 έως τις 16:00.

Ερωτηματικό το OPEN, σενάριο για Πόπη Τσαπανίδου

Με δεδομένη την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τον σταθμό, τη συμφωνία της Κάτιας Μακρή με τον ΑΝΤ-1, τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι για το OPEN ολοένα και λιγοστεύουν. Ο σταθμός του Κορωπίου αναζητά τον επόμενο παρουσιαστή ή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κι αυτή τη στιγμή η έμπειρη Πόπη Τσαπανίδου θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τη Νίκη Λυμπεράκη, της οποίας το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τυπικά στις 31 Αυγούστου. Η Πόπη Τσαπανίδου, την περσινή σεζόν, ήταν στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ-1, θέση που τώρα θα καταλάβει η Κάτια Μακρή. Τόσο το OPEN όσο και η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχουν επιβεβαιώσει τις επαφές, αλλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA