Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι παλιές αγάπες πάνε στο... Διαφάνι. Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες με τον Δούκα Σεβαστό να συναντά ξανά την παλιά του αγάπη, Ζωή Μεγαρίτη, κι όπως φαίνεται, δεν την έχει ξεπεράσει. Όπως θα δούμε στο τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 η Μυρσίνη Σεβαστού και ο Ακύλας Μεγαρίτης θα αποκτήσουν πολλά κοινά. Οι αδελφές Σταμίρη θα γίνουν η αφορμή για μια ιερή συμμαχία μεταξύ των δυο, οι οποίοι είναι ορκισμένοι εχθροί τους και καταστρώνουν ένα σχέδιο εκδίκησης.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Σουξές: «Είχα αποφασίσει να αυτοκτονήσω μετά το ατύχημα»

Ο Μελέτης ωστόσο που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των δύο οικογενειών, βλέπει το νέο του αφεντικό, τον Ακύλα, να διψά για εξουσία και αίμα. Θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Ο Μελέτης τον υποστηρίζει στα νέα του βήματα στο Διαφάνι. Στηρίζει όμως και τον Δούκα, φέρνοντάς τον κοντά στο νέο του αφεντικό. Οι σχέσεις των ηρώων δε θα αργήσουν να περιπλεχθούν...

Οι δυο ισχυροί άντρες θα αντιληφθούν από την αρχή της γνωριμίας τους, πως ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη είχαν κοινό παρελθόν. Η ζήλεια όμως προς στιγμήν θα μείνει στην άκρη αφού το μίσος για τις αδελφές Σταμίρη είναι μεγαλύτερο και η δίψα για εκδίκηση πιο έντονη από ποτέ. Σ' αυτό το σημείο της ιστορίας λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, θα «ξυπνήσει» το παρελθόν για Ζωή και Δούκα. Ο Δούκας θα βρεθεί ξανά με την παλιά του αγάπη που όπως φαίνεται δεν την έχει ξεπεράσει. Η Ζωή Μεγαρίτη κρύβει καλά το παρελθόν της δεν παύει όμως να ζει μια περίπλοκη κατάσταση αφού δύσκολα θα καταφέρει να σβήσει το παρελθόν. Οι πληροφορίες θέλουν αυτό τον έρωτα να έρχεται ξανά στο προσκήνιο και παράλληλα η Μυρσίνη να γοητεύεται από τον Ακύλα και να βρίσκει στο πρόσωπο του την ζεστή αγκαλιά που αναζητούσε. Τα δυο ζευγάρια θα βρεθούν σε ένα τραπέζι που φαίνεται να είναι η αρχή για πολλές εξελίξεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA