Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από μία πολύ καλή σεζόν των «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και της εκπομπής «Βινύλιο», ο Αντώνης Κανάκης και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το OPEN και τον ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Μεταγραφικός «πυρετός» στα κανάλια: Τι γίνεται με Καινούργιου, Αρβύλα και Νικολούλη

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που αριθμεί 14 σεζόν και έχει αλλάξει τρεις τηλεοπτικές στέγες, αποτελεί θέμα συζήτησης στο κανάλι της Παιανίας, αλλά και του Αμαρουσίου και το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σε ποιο κανάλι θα βρεθούν τη νέα χρονιά; Το κανάλι του Αμαρουσίου μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος προορισμός για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένο.

Οι σχέσεις του παρουσιαστή με τον ΑΝΤ1, από όπου αποχώρησε το 2018 μετά από 21 χρόνια συνεχούς συνεργασίας, φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως και ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκησή του.

Επιθυμία του παρουσιαστή είναι οι «Ράδιο Αρβύλα» να μην προβάλλονται καθημερινά και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Κανάκης επιθυμεί η εκπομπή να ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Οι «Αρβύλα» δεν θέλουν περισσότερες από τρεις εκπομπές μέσα στην εβδομάδα κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς όρους που έχουν θέσει στους ενδιαφερόμενους. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο -όπως όλα δείχνουν- ο ΑΝΤ1 κερδίζει έδαφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA