Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανανεωμένη και με αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τη Δανάη Μπάρκα, επιστρέφει η εκπομπή «Πάμε Δανάη» και οι προετοιμασίες, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα, είναι πυρετώδεις.

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη φωτογραφία με τη νέα ομάδα του «Πάμε Δανάη»

Οι αλλαγές στα πρόσωπα της εκπομπής είναι αρκετές. Ηδη έχει γίνει γνωστό ότι στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Μία ακόμη αλλαγή που θα δούμε στα πρόσωπα της εκπομπής, είναι και ο σεφ. Μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά, τη θέση του θα πάρει ο Τίμος Ζαχαράτος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Ο 30 χρόνος με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, μεγάλωσε στην Πάτρα και δραστηριοποιείται με δικά του μαγαζιά στην Κύπρο. Eχει εργαστεί στο Παρίσι.

Η παρουσιάστρια πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με τον Τίμο Ζαχαράτο και έγραψε: «Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!. @timaros όνομα και πράγμα. Κορίτσια, ο Τίμος. Τίμο, εγώ».

https://www.instagram.com/p/CTCVVQgoI67/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA