Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Αγριες Μέλισσες». Ο ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς εποχής, έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ της τρίτης σεζόν στο Διαφάνι

Το Διαφάνι ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες, καθώς χρονικά η σειρά τοποθετείται στην περίοδο της δικτατορίας. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά.

Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο… Το χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους. Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε. Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο. Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα. Ένας άντρας έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα. Ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Τα πρώτα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται από τον Σεπτέμβριο. Εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές, νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στη σειρά και αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA