Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Big Brother επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής (29/8) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» μπήκαν 14 παίκτες, οι οποίοι θα συγκατοικήσουν για περισσότερες από 100 ημέρες και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ανάμεσα στους 14 παίκτες και ένα γνώριμο πρόσωπο, ο Παναγιώτης Πέτσας.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother πρεμιέρα: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι με έπαθλο 100.000 ευρώ

Το 22χρονο μοντέλο αποτελεί ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς πριν από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του Big Brother, είχε λάβει συμμετοχή στο X-Factor του Open Tv, ενώ συμμετείχε και στο περσινό GNTM, το πρώτο που ήταν για αγόρια και κορίτσια. Ο Παναγιώτης Πέτσας είχε ενθουσιάσει στις auditions τους τέσσερις κριτές (Βίκυ Καγιά, Δημήτρη Σκουλό, Αγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί) και είχε περάσει στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι».

Το βιογραφικό του

O 22χρονος instagrammer και μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική. Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου! Στο σπίτι του Big Brother, θα είναι ήρεμη δύναμη και θα μιλάει μόνο όταν πρέπει! Όταν όμως μιλήσει, θα τα πει… έξω από τα δόντια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA