Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σπίτι του Big Brother φουντώνουν οι αντιπαραθέσεις, αλλά και οι... έρωτες. Την ώρα που το φλερτ μεταξύ Παναγιώτη Πέτσα και Ανχελίτα γίνεται όλο και πιο έντονο, ο Στηβ Μιλάτος σύμφωνα με το spoiler που έπαιξε στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου, αποκαλύπτει στον Κώστα Στυλιανάκη ότι δεν τρέφει αισθήματα για τη Ελένη Σπανού, ενώ εξομολογείται ότι του αρέσει η Μαίρη Βαρσάμη.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Συγκλονίζει η παίκτρια που έπεσε θύμα κακοποίησης - Ξέσπασε σε λυγμούς για την απουσία του πατέρα της

Η Μαίρη Βαρσάμη είναι η 36χρονη παίκτρια που οι φίλοι της χαρακτηρίζουν «παθιασμένο άνθρωπο με καλή και ρομαντική ψυχή», ενώ η ίδια δηλώνει… αμετακίνητη στις θέσεις και απόψεις της. Έρχεται εύκολα σε αντιπαράθεση αν κάτι την ενοχλήσει ή προσβάλλει. Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Αλμπέρ Καμύ και στα άμεσα σχέδια της είναι να κάνει τη δική της οικογένεια με πολλά παιδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA