Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συγκατοίκηση στο σπίτι του Big Brother δεν είναι εύκολη για όλους τους παίκτες, που φτάνουν τα όριά τους. Η Γιώτα Μυλωνά είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού μετά την αποχώρηση της Ελενας και αφού της έδωσε τελεσίγραφο ο Big Brother να αποφασίσει μέσα σε ένα 24ωρο, η παίκτρια του ριάλιτι εγκλεισμού τελικά έφυγε.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Εντάσεις, αποχώρηση και δύο νέοι παίκτες στο σπίτι - Όσα έγιναν στο live της Παρασκευής

«Μετά από αρκετή και όχι ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποχωρήσω από το σπίτι σου γιατί είναι κάτι το οποίο τελικά δεν μπορώ να διαχειριστώ. Κάποιες ψυχές και κάποια μυαλά δεν μπορούν να μείνουν σε τέσσερις τοίχους. Ήμουν πολύ κοινωνικός άνθρωπος, αλλά μάλλον δεν είμαι πια. Ήταν ένα μικρό ταξίδι, όμορφο και δοκίμασαν τα όρια μου. Για να μην χάσω τον έλεγχο μου αποφασίζω να φύγω και δεν μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου», τόνισε η Γιώτα.

Η απόφασή της προκάλεσε σοκ στους παίκτες, ενώ ο Κώστας στεναχωρήθηκε πολύ. Την ίδια ώρα, δύο άλλοι παίκτες ζουν τον έρωτά τους μέσα στο παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα είναι διαχυτικοί μεταξύ τους και έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η Σοφία και ο Νικόλας μπήκαν στο σπίτι σαν παντρεμένοι και συνεχίζουν το θέατρο, ωστόσο οι παίκτες δεν φαίνεται να έχουν πειστεί...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA