Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Bachelor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης (7/9) με τον Αλέξη Παππά να γνωρίζει τις 21 παίκτριες, που θα δώσουν μάχη για να κερδίσουν την καρδιά του. Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του ελληνικού ριάλιτι έφτασε το 15,5% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να έχει περιέργεια να δει πώς θα εμφανιστεί ο βασικός πρωταγωνιστής του, μετά την περιπέτειά του στο Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Εκανε πρεμιέρα και στο Twitter στήθηκε πάρτι με τις «νύφες» του Αλέξη Παππά

Ο Παππάς δεν είναι Βασιλάκος (κι αυτό είναι χειρότερο)

https://www.instagram.com/p/CTiMtg8tS_b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλήθεια είναι πως όσοι είχαν παρακολουθήσει τον περσινό κύκλο του Bachelor και πιο συγκεκριμένα την πρεμιέρα του παιχνιδιού, θα παρατήρησαν αμέσως τις πολλές ομοιότητες με τη φετινή εκδοχή. Προφανώς και το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει σκαλέτα και σενάριο, στα οποία βασίζονται οι πρωταγωνιστές του.

Ο Bachelor Αλέξης Παππάς στήθηκε στην είσοδο της έπαυλης και υποδεχόταν μία προς μία τις διεκδικήτριες της καρδιάς του, με τις επίδοξες νύφες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να τον εντυπωσιάσουν. Από τα πιο απλά όπως το να του τραγουδήσουν, μέχρι πιο περίεργα, όπως για παράδειγμα η παίκτρια που τον έβαλε να δοκιμάσει φέτα, δικής της μάλιστα παραγωγής.

https://www.instagram.com/p/CTiKpkmnlbs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Παππάς από την πλευρά του είχε μπόλικο άγχος, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε. Παρουσιάστηκε, επίσης, εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το άτομο που γνωρίσαμε στο Survivor του ΣΚΑΪ. Εκτός από τη μεγάλη διαφορά στην εξωτερική του εμφάνιση (λογικό), ο Παππάς προσπάθησε να δείξει τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Βέβαια, αυτό που καταλάβαινες σχεδόν αμέσως ήταν πως αυτά που έλεγε, αλλά και οι κινήσεις του ήταν καλά προβαρισμένες. Σαν να τις έμαθε απ' έξω όλο το καλοκαίρι, πριν ανέβει στη σκηνή του Bachelor, για να παίξει τον ρόλο του. Μπορεί κατά την περσινή σεζόν οι περισσότεροι να υποστηρίζαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όμως, φέτος η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να ρίξει στην αρένα έναν επαγγελματία ηθοποιό, προκειμένου «να βρει τον έρωτα των ονείρων του».

https://www.instagram.com/p/CTh-6QLnxh9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τη βάση του, το concept του Bachelor είναι εκτός σημερινής πραγματικότητας και μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, λοιπόν, έγινε σαφές ότι και φέτος θα δούμε άβολα σκηνικά, όπως τσακωμούς, μαλλιοτραβήγματα, φωνές και ίντριγκα. Και στη μέση ο Παππάς, ο ιδανικός άνθρωπος για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να κάνει τα πράγματα (αλλά και τα νούμερα) να μεγαλώσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA