Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο περσινός Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και μίλησε για το ριάλιτι αγάπης, με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει συγκρατημένα την άποψή της για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι δεν της αρέσει, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να αναλύσει τι είναι το Bachelor για να μην χαλάσει τις σχέσεις της με τον Alpha.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Εκανε πρεμιέρα και στο Twitter στήθηκε πάρτι με τις «νύφες» του Αλέξη Παππά

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σε ερώτηση για το αν όλα γίνονται στο Bachelor βάσει σεναρίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

Η απάντηση του Παναγιώτη Βασιλάκου ενόχλησε την Φαίη Σκορδά, η οποία του απάντησε: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA