Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από απουσία ενός έτους από την ελληνική τηλεόραση, επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η εκπομπή «Ελένη» έκανε πρεμιέρα λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9), με την ξανθιά παρουσιάστρια να υποδέχεται το κοινό της με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Σάββας Πούμπουρας: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη και το σχόλιο της παρουσιάστριας

Έχοντας διαγράψει μια σπουδαία καριέρα σχεδόν 30 ετών στο χώρο της τηλεόρασης, η Ελένη Μενεγάκη γύρισε σε κάτι που ξέρει να κάνει καλά. Αν και είχε άγχος στα πρώτα δευτερόλεπτα της πρεμιέρας της, με το που έκατσε στον καναπέ του πλατό και άρχισε να απευθύνεται στην κάμερα μπροστά της, όλα βγήκαν εντελώς φυσικά.

Για την πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη», η Μενεγάκη επέλεξε ένα outfit στην αγαπημένη της απόχρωση. Ένα κόκκινο μάξι φόρεμα, με γόβες στο ίδιο χρώμα, προκειμένου να φωτίζουν ακόμη περισσότερο την ήδη λαμπερή της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/tv/CTwkTP_IJSI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου», ήταν τα πρώτα της λόγια, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ήταν λογικό, αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της το Twitter πήρε φωτιά με την πλειοψηφία του κόσμου να αποθεώνει την ξανθιά παρουσιάστρια. 

https://twitter.com/OVlepw/status/1437364556712534016?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/DivaLuben/status/1437366506686500865?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA