Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα σε νέα τηλεοπτική στέγη, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου (ποιαν άλλη;) να της κάνει ποδαρικό. 

Διαβάστε ακόμη: Η Μενεγάκη δεν έλειψε από την τηλεόραση. Η τηλεόραση έλειψε στη Μενεγάκη

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, βέβαια, περιελάμβανε κι ένα λάθος, το οποίο προκάλεσε πανικό στο τηλέφωνο της συναδέλφου της, Ελεονώρας Μελέτη. Τι έγινε; Η Ελένη, θέλοντας να ενημερώσει τους τηλεθεατές της για τον αριθμό επικοινωνίας με την εκπομπή της, μπερδεύτηκε κι αντί να δώσει το νούμερο του γραφείου της, έδωσε εκείνο της Ελεονώρας.

Λίγο αργότερα, όταν διαπιστώθηκε το λάθος, επανήλθε, λέγοντας: «Τώρα αυτό να το πιστέψω; Μου είπε στο αυτί μου η αρχισυντάκτρια ότι το τηλέφωνο που έδωσα, είναι μάλλον αυτό από το γραφείο της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. Τώρα να έχουμε κάνει τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω. Πάντως αυτό μας έδωσε ένα δείγμα, γιατί μας πήρε και μας είπε ότι γίνεται ένας χαμός με το τηλέφωνο, που δώσατε».

«Τηλέφωνο θα δώσω στους ανθρώπους ή θα παίρνουν στην Ελεονώρα και δεν θα κάνει εκπομπή αύριο η γυναίκα;», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA