Για τα ριάλιτι μαγειρικής που -όπως είπε- «έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση» μίλησε ο σεφ Εκτορας Μποτρίνι, αναφέροντας ότι είναι «ωραίο να υπάρχουν πολλές εκπομπές γιατί η μαγειρική αρέσει, ωστόσο στο τέλος μπορεί και να βαρυστομαχιάσουμε γιατί υπάρχει overdose μαγείρων». «Είναι ωραίο γιατί η μαγειρική αρέσει. Υπάρχουν πολλά ριάλιτι μαγειρικής, το θέμα είναι να πηγαίνουν και καλά. Δέχτηκα προτάσεις και εκτός μαγειρικής. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αλλά είχα» σημείωσε ο γνωστός σεφ.
Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Η μυθοπλασία κερδίζει τα ριάλιτι
«Υπάρχει ένα overdose μαγειρικής, νομίζω θα έπρεπε να είναι πιο σταδιακά τα πράγματα. Υπάρχει αρκετή μαγειρική στην κουζίνα, στο τέλος θα βαρυστομαχιάσουμε κιόλας. Στο μέλλον θα κάνω μια εκπομπή, υπάρχουν πάρα πολλοί τώρα… Όλες οι ζώνες είναι καλυμμένες. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ…» υπογράμμισε ο Εκτορας Μποτρίνι.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Ολυμπιακός - Μονακό, Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αρχίζουν τα πλέι οφ στην Euroleague
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.