Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» κάνουν οι πρωταγωνιστές Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αμαλία Καβαλη, Δανάη Λουκάκη, Κωνσταντίνος Δανίκας, Κωστής Σαββιδάκης, Γιάννης Βασιλώττος. Οι ηθοποιοί της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «το Πρωινό» για τις εξελίξεις που θα δούμε στην 3η σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Χαμός με το νέο trailer της 3ης σεζόν - Τι περιμένουμε να δούμε

Οι ζωές των ηρώων στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες» θα ανατραπούν στη νέα σεζόν και ειδικότερα της Ελένης, καθώς όλοι πρέπει να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν την περίοδο της Χούντας. Τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στο Διαφάνι θα μας απασχολήσουν πολύ.

Η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε ότι «όλοι οι ήρωες είναι αλλαγμένοι γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα δύσκολη κατάσταση», ενώ η Αμαλία Καβάλη, η τηλεοπτική Ουρανία ανέφερε ότι είναι πιθανό να κάνει ένα καινούργιο άνοιγμα.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Χρήστος Πλαΐνης, ο κοινοτάρχης του Διαφανίου, ο οποίος αποκάλυψε ότι «ο κοινοτάρχης θα κάνει πολλά. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει πολύ τους συγχωριανούς του, θα έχει πολλά οικογενειακά προβλήματα, με τον γιο, με την κόρη. Είναι μια χρονιά δύσκολη».

«Η Παγώνα γιαγιά θα είναι για εμένα μία νέα εμπειρία που δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω παιδιά», είπε η Δανάη Λουκάκη.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA