Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι εγκλεισμού, Σοφία Αλεξανιάν «καρφώνει» την παραγωγή και την κατηγορεί για χειριστική συμπεριφορά. Σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι «η κοπτοραπτική πήγε σύννεφο και με έβγαλε υπέροχα πεσιμίστρια. Άκου επιθετική εγώ; Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά” και άντε γεια! Και μου τη λέγανε μη χαρακτηρίζεις, μη χαρακτηρίζεις, θα σας χαρακτηρίσω μια και καλή “σιχάματα” και δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε».

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Τα «καρφιά» της Σπυροπούλου, η γραμμή ζωής του Ισίδωρου και η αποχώρηση της Σοφίας

Η ανάρτησή της

«Αν μείνω, τότε ο δρόμος θα μου γίνει πιο φωτεινός και ξεκάθαρος για το ποια είμαι και που πάω. Θα πάρω ένα μήνυμα απ’ έξω πως ίσως δεν είμαι μόνη μου και όλα θα πάνε καλά.” Αλλά η κοπτοραπτική πήγε σύννεφο και με έβγαλε υπέροχα πεσιμίστρια. Άκου επιθετική εγώ;

Η Μαίρη ο Ιούδας το έβγαλε το πόρισμα. Τόση ώρα δέχομαι επίθεση και δεν μιλάω. Μετανιώνω που τα αντιμετώπιζα όλα με χιούμορ έπρεπε να κατέβω στη θέση τους και να τους βάλω άκομψα στη θέση τους. Με ακούω τόση ώρα να δέχομαι επίθετα και κατηγορίες και εγώ η πάνχαζη δεν αντέκρουσα τίποτα.

Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά” και άντε γεια! Και μου τη λέγανε μη χαρακτηρίζεις, μη χαρακτηρίζεις, θα σας χαρακτηρίσω μια και καλή “σιχάματα” και δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε. Πώς έμπλεξα με αυτή τη …θεέ μου; Επίδειξη πλούτου και επιπέδου δαπέδου μόνο. Νιώθω ένα πίτουρο που το φάγανε οι κότες», έγραψε η Σοφία Αλεξανιάν.

https://www.instagram.com/p/CUAPjPKgQQv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της

Μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Big Brother η Σοφία Αλεξανιάν βρέθηκε στην εκπομπή «Ολα Γκουντ», όπου μίλησε για όλα όσα έζησε στο ριάλιτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA