Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σε συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» μίλησε έξω από τα δόντια για όλα τα προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση. Τόνισε ότι η μυθοπλασία θα μας εκπλήξει ευχάριστα, σημειώνοντας ότι τον Οκτώβριο θα δούμε που θα κάτσει η μπάλα της τηλεθέασης. Μιλώντας για τις πρωινές εκπομπές σημείωσε ότι το Mega έχει χτίσει ένα «μπετόν αρμέ» στην πρωινή ζώνη με τις επιλογές που έκανε. «Η Ελεονώρα τα πάει πολύ καλά, το ίδιο και η Δανάη σε σχέση με πέρυσι. Και αυτό γιατί έχει πάρει άλλη ροή γιατί ο κόσμος έχει πάρει μια άλλη ροή.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother - Η Σοφία Αλεξανιάν «καρφώνει» την παραγωγή: «Η κοπτοραπτική πήγε σύννεφο, είστε όλοι σιχάματα»

Όσον αφορά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Γκολεμά χαρακτήρισε έξυπνο τον τίτλο Super Kατερίνα και αναγνώρισε ότι η εκπομπή διεκδίκησε και πήρε τον χώρο της, ενώ αποκάλυψε ότι τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν θα τους δει.

«Εγώ φέτος τον Γιώργο και τη Φαίη δεν θα τους δω. Με ενδιαφέρουν περισσότερο τα καινούργια πράγματα» σχολίασε για το Πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ για την Μαγγίρα θεώρησε ότι δεν είναι πολύ καλή η εξέλιξη γιατί το OPEN γενικά δεν έχει τύχη. Σχετικά με την επιλογή της Ιωάννα Μαλέσκου η τηλεκριτικός ανέφερε ότι δεν την είδε από επιλογή. «Ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι που αυτή την εποχή δεν μου κάνει κάτι να το δω».

«Η Ζήνα είναι πάντα σταθερή αξία. Στην Τατιάνα δεν θα κάνει καλό η αλλαγή της ώρας αλλά θα το παλέψει. Είναι μαχητής. Η Ελένη είναι η Ελένη. Δεν θα συζητήσουμε κάτι άλλο. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Τον Νίκο (σ.σ. Μουτσινά) τον αγαπώ εξαιρετικά για το χιούμορ του και για το μυαλό του. Φέτος θα είναι το Καλό Μεσημεράκι και ένα από τα καλά που θα έχει ο ΣΚΑΪ. ΝΑ κάνει το σταυρό του ο ΣΚΑΪ που έχει τον Νίκο» είπε σχετικά με τις μεσημεριανές εκπομπές.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι με «στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έπεσα έξω. Είχα την εντύπωση ότι το ξαναζεσταμένο δεν θα ανταμώσει με τους τηλεθεατές αλλά φάνηκε ότι κάτι τσίμπησε και αυτή».

Η Ντέπυ Γκολεμά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τα ριάλιτι. Χαρακτηρίζοντας αισχρό το Big Brother, όπως και το Bachelor. «H παρουσίαση του Big Brother σαν φιλοφοσία και σαν κόνσεπτ μοιάζει με τη δεκαετία του ’60, αν και είναι μια χαρά παιδιά. Το Bachelor είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης».

«Η Σίσσυ είναι μια χαρά. Η Ναταλία Γερμανού είναι χρόνια, είναι καθιερωμένη, έχει χιούμορ, είναι έξυπνη, όμορφη μια χαρά. Χάρηκα που είδα ότι επανέρχεται το Just the two of us» είπε στο τέλος η ίδια.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA