Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Αγριες Μέλισσες» επιστρέφει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στον ΑΝΤ1 και γράφει τη συνέχεια της ιστορίας, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Ο Α’ και ο Β’ κύκλος καθήλωσαν με τη σαρωτική πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και την κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθεσία τους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, καθώς εκείνα είναι αποφασισμένα να τιμωρήσουν τον πατέρα τους για όσα έχει διαπράξει. Τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον τους δικαστήριο, με την Μυρσίνη να διαφωνεί με τον Δούκα, ο οποίος φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει ξανά.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα, καθώς ξέρουν πως έχει πολιτική, αλλά και οικονομική εξουσία. Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα, ο οποίος κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να ξεκινήσουν μαζί δουλειές. Την ίδια ώρα, τα αδέρφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο πλήγμα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους.

«Άγριες Μέλισσες»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 22:00

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA