Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται όλο και πιο κοντά στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» και η σχέση τους θα έχει μέλλον, σύμφωνα με το spoiler που είχε δώσει πριν από μερικές ημέρες η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Ο Αστέρης χώρισε με τη Στέλλα και είναι αποφασισμένος η σχέση του με την Αργυρώ να πετύχει και οι δύο νέοι να αφήσουν στην άκρη την έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειές τους, ωστόσο αυτή φουντώνει την ημέρα της κηδείας του Στεφανή και η σχέση τους κλυδωνίζεται.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός – Επόμενα επεισόδια: Κηδεύεται ο Στεφανής και αναζωπυρώνεται η έχθρα των δύο οικογενειών

Σύμφωνα με το MyTV, η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που την προβληματίζει. Τότε αποφασίζει να αντιμετωπίσει ξανά τους εφιάλτες από το παρελθόν και να επισκεφτεί μία ψυχολόγο. Τις επόμενες μέρες ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν ακόμη ένα κρυφό ραντεβού. Αυτή τη φορά, όμως, η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από δύο πρόσωπα που κανένας δεν περιμένει.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο Τάσος και η Σοφία τούς βλέπουν μαζί και ανακαλύπτουν πως ο Αστέρης έχει προχωρήσει τη ζωή του. Οι γονείς της Στέλλας, όμως, αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, για να μην της διαλύσουν την ψυχολογία. Ωστόσο, θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να την βοηθήσουν να ξεπεράσει γρήγορα τον χωρισμό τους και να μην επιστρέψει ξανά σε εκείνον.

Η Στέλλα έχει μια μικρή αδιαθεσία και η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για την κόρη τους μεγαλώνει. Εκείνη ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους, τούς σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος.

Η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν για κάποιο διάστημα. Εκείνος χάνει τον έλεγχο, πηγαίνει στο σπίτι της νύχτα για να τη βρει, της ζητάει επιτακτικά να συναντηθούν κι εκείνη μη μπορώντας να αρνηθεί πηγαίνει. Καθώς φιλιούνται με πάθος, όμως, η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, τον γιο του φονιά. Το σοκ για τη γυναίκα είναι μεγάλο.

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Αργυρώ και Αστέρης τσακώνονται 

Το επεισόδιο της Τετάρτης (22/9) της σειράς του Alpha «Σασμός» θα καθηλώσει για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό, με τις εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Στεφανή να είναι καταιγιστικές. Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας.

Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της. Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα.

Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα

«Σασμός» κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA