Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια. Μετά και την επιτυχία του ριάλιτι επιβίωσης της προηγούμενης χρονιάς, βέβαια, ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλει να διατηρήσει ψηλά τον πήχη, «κλείνοντας» από νωρίς κάποιους Διάσημους παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Η φωτογραφία της από την Πορτογαλία που μαγνήτισε το Instagram

Μπορεί να ακούγονταν διάφορα σενάρια για το ενδεχόμενο ενός All Star Survivor, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει φέτος. Έτσι, θα δούμε ξανά την παραδοσιακή εκδοχή, των Διάσημων και των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Όσον αφορά τα κάστινγκ για τους Μαχητές θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτωβρίου. Για τους Διάσημους τώρα, ο Ατζούν φαίνεται πως έχει ήδη σημειώσει κάποια ονόματα στη λίστα του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά, λοιπόν, είναι ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας, Γιώργος Χειμωνέτος, ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου, ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, αλλά και η αθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA