Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η δολοφονία του Στεφανή είναι μόνο η αρχή. Θα χυθεί πολύ αίμα. Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά. Αν ξέραμε την επιτυχία ίσως να "σκοτώναμε" τον πρωταγωνιστή λίγο αργότερα», δηλώνει ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος και αποκαλύπτει σημαντικές εξελίξεις, ενώ τονίζει πως στόχος είναι «να μάθει ο κόσμος πως πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές πίσω και να δούμε τι μάς ενώνει».

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Τάσος Νούσιας: Το απίστευτο περιστατικό στη σκηνή της κηδείας - Τι είπε για τον δολοφόνο του «Στεφανή»

«Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα. Όταν στρώνει η σχέση, θα έρχεται ένα γεγονός για να χαλάσει όλα…» αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης. «Η Βασιλική πεθαίνει σύμφωνα με το βιβλίο, αλλά στη σειρά πότε δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί. Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου έχουν κρατηθεί, αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά, ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού».

Παρακολουθήστε όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του Alpha, «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ανατροπή στην έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή 

Τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου θα δούμε τι συμβαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων μετά την επίθεση, η οποία ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή.

Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA