Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ποδαρικό» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» που έκανε πρεμιέρα για 6η σεζόν έκανε ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, τον οποίο φέτος οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Αγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς του έγινε η πρόταση για τη σειρά, ενώ μίλησε και για τη θεατρική του πορεία αποκαλύπτοντας ότι στην αρχή της καριέρας του δεν είχε δεχθεί κολακευτικά σχόλια.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ελένη και Λάμπρος αντιμέτωποι με τον Ακύλα - Πώς θα αντιδράσουν;

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τη συμμετοχή του στις «Αγριες Μέλισσες» αποκάλυψε πώς του έγινε η πρόταση για να ενταχθεί στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. «Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με τρομερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια. Είδα ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, που εξηγεί αυτό την επιτυχία της σειράς» κατέληξε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη θεατρική του πορεία, εκεί όπου τα σχόλια δεν ήταν από νωρίς κολακευτικά για τον ίδιο. «Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές.

Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;» ανέφερε ο ηθοποιός για εκείνη την περίοδο.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος συνάντησε και τον καινούργιο συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον μικρό Σπύρο Ντούγια, τον Σέργιο από τις «Αγριες Μέλισσες» στο δικό του μικροσκοπικό στούντιο και αποκαλύπτει μια πιο τρυφερή, αλλά και πιο αστεία πλευρά του εαυτού του!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA