Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ από το κρεβάτι πάνω στο οποίο η Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ζήτησε από τη ροή της εκπομπής να κοπεί το θέμα, διακόπτοντας on air τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου που το παρουσίαζε. 

«Θέλω να πάμε σε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που αφορά την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν λέει αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Τον λόγο πήρε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για να παρουσιάσει το θέμα με την παρουσιάστρια να τη διακόπτει on air.  «Παιδιά δεν ξέρω… Να σας πω κάτι. Συγγνώμη. Το είδα χθες, παίζει παντού. Δεν ξέρω… Δεν μπορώ πραγματικά… Και το πρωί που με ενημέρωσαν, δεν ξέρω… Καταλαβαίνω ότι είναι παντού και είναι ένα θέμα που αυτή τη στιγμή είναι συγκλονιστικό. Με έχει πιάσει η ψυχή μου! Δεν ήμουν που δεν ήμουν καλά, βλέπω και αυτό… Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η εικόνα πρέπει να κυκλοφορεί. Με συγχωρείτε, μιλάω σε ανθρώπινο επίπεδο τώρα και μπορεί να μη με συμφέρει σε δημοσιογραφικό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Από την πλευρά της η Χρύσλα Γεωργακοπούλου απάντησε: «Κατερίνα, αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι εμείς εδώ είμαστε άνθρωποι που πρέπει να διαχειριζόμαστε τέτοιου είδους πράγματα απάνθρωπα. Αυτή τη στιγμή ως άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε εμετό, αλλά ως επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε κάποια πράγματα». 

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου της απαντά «κατανοητό» αλλά στη συνέχεια «έκοψε» το θέμα: «Να σας πω κάτι; Μπορώ να κάνω ότι θέλω; Εγώ δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη. Μπορείτε να το πάρετε; Δεν ξέρω αν το παίζουν οι άλλοι και δεν με αφορά, γνωρίζω ότι έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πολλές φορές εμείς μπαίνουμε στη διαδικασία να πατάμε ότι είναι πιο μακάβριο, όλοι το έχουμε αυτό. Με το που το είδα, δεν το πάτησα καθόλου. Και όταν με ενημέρωσαν το πρωί πως υπάρχει αυτό και θα παιχτεί, είπα δεν θέλω. Δεν με αφορά». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA