Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόλυτη μάχη δίνουν κάθε βράδυ τα κανάλια προκειμένου τα προγράμματά τους να κερδίσουν την πρωτιά της τηλεθέασης στην prime time ζώνη. Το τηλεοπτικό κοινό αποδεικνύει καθημερινά ότι επιλέγει τη μυθοπλασία, η οποία κερδίσει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Το βράδυ της Τρίτης (28/9) ο «Σασμός» του Alpha κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά στην τηλεθέαση, σημειώνοντας μέσο όρο 26,3%. Οι «Άγριες Μέλισσες» πήραν τη δεύτερη θέση καθώς είχαν μέσο όρο 21,8%, ενώ «η Γη της Ελιάς» 22,4%.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας στο σπίτι της Ελένης - Πώς θα αντιδράσει μόλις τον δει;

Τα ριάλιτι παραμένουν σταθερά πιο χαμηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Το GNTM είχε 13,5% στο γενικό, ενώ σε μονοψήφια νούμερα κινήθηκαν ξανά το Game of Chefs και το Top Chef.

Τηλεθέαση: Αναλυτικά τα νούμερα στο γενικό σύνολο

  • Σασμός – 26,3%
  • Γη της Ελιάς – 22,4%
  • Άγριες Μέλισσες – 21,8%
  • GNTM – 13,5%
  • Game of Chefs – 7,1%
  • Σε ξένα χέρια – 4%
  • Top Chef – 3,9%

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Το τετ α τετ Μαρίνας - Καλλιόπης στο νεκροταφείο θα πάρει άσχημη τροπή

Ολοι ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τον δολοφόνο του Στεφανή στη σειρά του Alpha «Σασμός», η οποία κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/9) η αλήθεια για τον Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο Μαθιό. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος.

Η παράνομη σχέση Άσπας Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Σασμός - Spoiler από τον σκηνοθέτη: «Η δολοφονία του Στεφανή είναι μόνο η αρχή - Θα χυθεί πολύ αίμα»

«Η δολοφονία του Στεφανή είναι μόνο η αρχή. Θα χυθεί πολύ αίμα. Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά. Αν ξέραμε την επιτυχία ίσως να "σκοτώναμε" τον πρωταγωνιστή λίγο αργότερα», δηλώνει ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος και αποκαλύπτει σημαντικές εξελίξεις, ενώ τονίζει πως στόχος είναι «να μάθει ο κόσμος πως πρέπει να αφήσουμε τις διαφορές πίσω και να δούμε τι μάς ενώνει».

«Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα. Όταν στρώνει η σχέση, θα έρχεται ένα γεγονός για να χαλάσει όλα…» αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης. «Η Βασιλική πεθαίνει σύμφωνα με το βιβλίο, αλλά στη σειρά πότε δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί. Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου έχουν κρατηθεί, αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά, ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού».

Παρακολουθήστε όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του Alpha, «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA