Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 19άδα των παικτών που μπήκε στο… κανονικό σπίτι του GNTM 4 έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης (28/9), μετά και την πρώτη αποχώρηση, της Ιωάννας. Η νεαρή παίκτρια δεν τα πήγε καλά στη φωτογράφιση που έκανε μαζί με τον Θοδωρή, ωστόσο ο τελευταίος τη γλίτωσε στο παρά πέντε, βλέποντας την παρτενέρ του να μην τα καταφέρνει.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Η απαιτητική δοκιμασία, η πρώτη αποχώρηση μετά τα φιλιά και η έκρηξη της Ζενεβιέβ

Η αλήθεια είναι πως οι κριτές του GNTM, δεν θα ήθελαν να δουν τον Θοδωρή Τσαρούχα, να αποχωρεί τόσο νωρίς από το παιχνίδι. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που τους είχε ενθουσιάσει κατά τη διάρκεια των auditions, μιας και είχε την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση. Το μακρύ μαλλί, σε συνδυασμό με το πυκνό μούσι του, του έδωσαν αμέσως τον χαρακτηρισμό «βίκιγνκ».

Ο μουσάτος παίκτης του GNTM 4, όμως, ήταν εντελώς διαφορετικός πριν μερικά χρόνια. Όταν είχε πολύ πιο κοντό μαλλί και ελάχιστο μούσι. Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο ίδιος στο Instagram, αποδεικνύουν τη μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή του.

https://www.instagram.com/p/BTQmhRoDHpq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BTLzitYjyVm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BD_L9WeJW4-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/BgwROM_j1hy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA