Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει να ψάχνει την εκλεκτή της καρδιάς του στο Bachelor και όσο το ριάλιτι προχωρά, γινόμαστε μάρτυρες όλο και πιο άβολων σκηνικών. Ένα τέτοιο είχαμε την τύχη (ή την ατυχία) να παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/9) όταν ο φετινός Bachelor βγήκε ραντεβού με τη Μαριάνθη, την 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής από τη Μυτιλήνη.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Τα λόγια του Αλέξη Παππά πριν το πρώτο φιλί είναι το απόλυτο cringe

Το ραντεβού τους, λοιπόν, περιελάμβανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μιας και η νεαρή παίκτρια του Bachelor δεν είχε πάει ποτέ. Ο Αλέξης Παππάς προσφέρθηκε να την ξεναγήσει, όμως, δεν ήταν καθόλου έτοιμος γι' αυτό που ακολούθησε. Η Μαριάνθη άρχισε να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Ακρόπολη και εμείς (αλλά και ο Αλέξης) αναρωτιόμασταν, αν τα πίστευε αυτά που έλεγε ή αν απλά τρόλαρε. 

«H Ακρόπολη τι χρώμα είναι; Πορτοκαλί;», «Mένει κανείς εκεί;», «Έχει παράθυρα;», ήταν κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε η παίκτρια στον Bachelor, με τον τελευταίο να μπλοκάρει και να μην ξέρει πώς να αντιδράσει. «Α, δεν έχεις καμία σχέση με την ιστορία και την Αρχαία Ελλάδα», τον ακούμε να της απαντά, εμφανώς μαγκωμένος. 

Βέβαια, την ίδια ακριβώς αντίδραση είχαν και οι συμπαίκτριές της στη βίλα του Bachelor, όταν η Μαριάνθη γύρισε και τους ανέλυσε τα όσα έγιναν στο ραντεβού της. Μάλιστα, ακούμε μέχρι και μια από τις κοπέλες να λέει πως «υπάρχουν τελικά και χειρότερα από εμένα». Τι να πεις;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA