Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει τα ραντεβού του με τις διαγωνιζόμενες του Bachelor, ψάχνοντας να βρει την ιδανική γυναίκα, η οποία θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Αν και είναι νωρίς ακόμη, τον είδαμε να έχει κάποια συναισθήματα για την 19χρονη Άννα, με την οποία πέρασε αρκετό χρόνο στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που έριξε αμέσως άκυρο στον Αλέξη Παππά

Το ραντεβού του με την Κύπρια, Άννα Ζένιου, περιελάμβανε μπόλικο μασάζ, τόσο από εκείνη προς τον Bachelor, όσο κι από τον τελευταίο σε αυτή, βόλτα με ποδήλατο, μαθήματα μαγειρικής, αλλά και ένα παθιασμένο φιλί.

Αυτό ήταν και το πρώτο κανονικό φιλί του Αλέξη Παππά σε παίκτρια του φετινού Bachelor, μιας και το προηγούμενο που είχε δώσει ήταν «κλεμμένο». To αστείο, βέβαια, της όλης υπόθεσης είναι πως για να φτάσουμε στο φιλί του Παππά και της Άννας, προηγήθηκε ένας απίστευτος μονόλογος από εκείνον.

«Πιστεύεις στην τύχη; Ένας άνθρωπος, που του συμβαίνει κάτι καλό, πιστεύεις είναι καθαρά τυχαίο γεγονός ή ότι έβαλε κι αυτός το χεράκι του; Κάποτε πρέπει να βάζεις κι εσύ το χεράκι σου για να συμβεί αυτό που θες. Άρα έβαλες κι εσύ λίγο το χεράκι σου, με τον τρόπο σου, το σκέφτηκες λίγο παραπάνω, ίσως. Μίλησες με τους αγγέλους. Για σένα δεν είναι δύσκολο να μιλάς με τους αγγέλους.

Φαντάζομαι πως με τέτοια ομορφιά και τέτοια μάτια, πιο πολύ εκείνοι θα θέλουν να μιλήσουν σε εσένα. Εγώ λοιπόν, δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ο καθένας μόνος του, αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που εννοούμε. Κι όταν είμαστε αντάξιοι των πράξεών μας, τότε μας ευνοούν οι άγγελοι και η τύχη. Δεν συμφωνείς;». Και σε ΑΥΤΟ το σημείο έπεσε το φιλί.

Εντάξει, ας του δώσουμε κι ένα ελαφρυντικό. Όλοι μας έχουμε περάσει αυτή την αμήχανη στιγμή του πρώτου φιλιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA