Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απόλυτη ανατροπή στο σπίτι του Big Brother με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, μετά το αγώνισμα του βέτο που ανέτρεψε τα δεδομένα και έτσι οι παίκτες που θα δώσουν «μάχη» για να παραμείνουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» είναι πλέον επτά. Ανχελίτα, Ισίδωρος, Μαίρη, Παναγιώτης, Σαμάνθα, Σύλια και Στηβ είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά και την νίκη της Ευδοκίας στο αγώνισμα του βέτο

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Διαδικτυακό ψήφισμα για να σταματήσει η προβολή του

Η Ευδοκία Τσαγκλή κέρδισε για δεύτερη φορά το βέτο και έτσι πήρε την ασυλία και σώθηκε από τη δοκιμασία της αποχώρησης. Στη συνέχεια ο Big Brother ανακοίνωσε τους νέους υποψήφιους που θα βρεθούν στη θέση της Ευδοκίας, οι οποίοι είναι ο Στηβ Μιλάτος, η Σύλια Καραμολέγκου κι ο Ισίδωρος Δούνης, καθώς είναι και εκείνοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και ισοβάθμισαν. Οι επτά υποψήφιοι τίθενται στη διάθεση του κοινού και στο αποψινό live (Παρασκευή 01/10) θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει.

Οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα καρφιά του Παναγιώτη Πέτσα: «Είναι επικίνδυνος παίκτης και τον περιμένω να τα πούμε στα ίσα»

Ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο ίδιος και η σύντροφός του Ανχελίτα βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος θεωρεί ότι ένας συγκεκριμένος συγκάτοικός τους ήταν ο υπεύθυνος για αυτή την έκβαση.

Ο παίκτης του Big Brother έριξε τα «καρφιά» του για τον Νίκο Τακλή. «Η Μαίρη τον υπερασπίστηκε, γιατί θέλει τηλεθέραση. Πώς βρεθήκαμε εμείς προτεινόμενοι; Μην μας περνάνε για βλάκες, ήταν στημένο. Ο Νίκος αποδεικνύεται πως είναι επικίνδυνος παίκτης, γιατί θεωρώ ότι αν βάλει έναν στόχο, θέλει να τον συνθλίψει. Σίγουρα ψήφισε εμένα και την Ανχελίτα, γιατί θέλει να χάσω είτε την ψυχολογία μου, είτε την θέση μου μέσα στο σπίτι», δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA