Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Κουρής σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Όλα όσα είπε για τη συμμετοχή του στις «Αγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του Ζάχου Λυκογιάννη που ερμηνεύει. Τι ανέφερε για τον γιο του, για τη μάχη του με την κατάθλιψη, για τον διαβήτη, τις υποθέσεις Λιγνάδη - Φιλιππίδη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Διαβάστε ακόμη: Το τρολάρισμα του Σασμού στις Άγριες Μέλισσες δείχνει ότι η ελληνική TV μπορεί να γίνει και έξυπνη

Για την ένταξή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», ανέφερε: «Ήταν να παίξω στον πρώτο κύκλο αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω προγραμμάτων. Τις παρακολουθούσα και ήθελα να συμμετέχω. Αγαπάω στο ρόλο μου ότι είναι ιδεολόγος. Δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Δεν έχει καμία φιλοδοξία άλλου τύπου όπως ο Ακύλλας. Έχει πλανηθεί αλλά νομίζω πήγε εκεί από αντίδραση. Είναι πολύ άλλου τύπου, δεν θέλει τα βασανιστήρια. Αγαπάει βαθιά την Ελένη».

Αναφερόμενος στον γιο του, Πέτρο, είπε: «Νομίζω πως ναι, είμαι τρυφερός άνθρωπος. Ο γιος μου πάει Β' Γυμνασίου. Είναι ένα θαύμα. Είναι ένα δώρο ζωής. Είναι καλός, σοφός ψυχικά. Δεν γκρινιάζει ποτέ. Είναι ένα σπουδαίο παιδί. Έχει χαρά για όλους. Καταλαβαίνει τα πάντα. Ο Πέτρος είναι καλύτερος από εμένα σε όλα. Ο τρόπος που ζει τη ζωή του είναι παράδειγμα για όλο το κόσμο. Παίρνω μαθήματα, τον "κλέβω” και τον ζηλεύω. Μου μοιάζει λίγο εμφανισιακά. Δεν είμαι ο κλασικός μπαμπάς. Δεν τον ψαρώνω, δε τους επιβάλλομαι».

Ο ηθοποιός μίλησε για την κατάθλιψη και τον διαβήτη και εξομολογήθηκε: «Μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Επειδή είμαι και διαβητικός και έχω αυτό το πρόβλημα υγείας και μια καθημερινότητα δύσκολη και την κατάθλιψη δεν ξέρω αν θα την είχα αν δεν είχα αυτό. Είναι λίγο μαζί όλο αυτό. Επειδή ο αγώνας μου με τον διαβήτη και την καθημερινότητά μου για να κάνω όλα αυτά που κάνω είναι συνεχής, είναι λίγο μαζί όλα αυτά. Νομίζω όμως πως βλέπω τα πράγματα λίγο καλύτερα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν αξίζει τον κόπο να ταλαιπωρούμαι. Μόνος μου κατάφερα να ξεπεράσω την κατάθλιψη. Αυτό σχετίζεται με τον διαβήτη. Επειδή είναι μια αρρώστια που πρέπει να την αναλάβεις μόνος σου και είναι μια μεγάλη ευθύνη. Το βάζω μαζί. Δεν έχω ανάγκη από χημεία εγώ».

Οσον αφορά το ελληνικό #metoo, ο Νίκος Κουρής είπε: «Έχω δουλέψει και με τους δύο. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο πράγμα αυτό. Είναι στενάχωρο και για τους ίδιους τους ανθρώπους όταν τους γνωρίζεις, είναι στενάχωρο γιατί δεν ξέρεις σε ποιο βαθμό είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται κι εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό και την ίδια στιγμή στεναχωριέμαι συνολικά για το πώς και εμείς και όλα αυτά που τα ξέρετε, βγαίνει ένας ηθοποιός λέει κάτι, υπάρχει μια μεγάλη αμηχανία. Όλοι είμαστε αμήχανοι, αυτή είναι η αλήθεια κι εγώ προσωπικά είμαι πάρα πολύ αμήχανος και σε αυτά που αισθάνομαι και σε αυτά που λέω. Καταρχάς, είμαι με τα θύματα έτσι κι αλλιώς. Δεν διανοούμαι ότι κάποιος έκανε κακό σε άνθρωπο, δεν το συζητάμε αυτό. Απλά είναι κάτι που έχει δημιουργήσει ένα τσουνάμι πραγμάτων, που το πιο πολύτιμο είναι ότι αυτό τουλάχιστον ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με αυτούς τους ανθρώπους, θα βάλει σε όλους μας ένα όριο. Έχει βάλει ένα όριο. Αυτό είναι πολύτιμο. Αυτό έχει βάλει ένα όριο. Δεν εννοώ στις βαριές περιπτώσεις. Μιλάω για την καθημερινότητα και δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Το πως μιλάς σε έναν άνθρωπο δείχνει την αξία σου. Όταν περνάς το όριο και δεν βρίσκεται κανείς να το σταματήσει είμαστε όλοι συνένοχοι».

Παρακολουθήστε όσα είπε ο Νίκος Κουρής στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA