Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Twitter τα έχει «βάλει» για τα καλά με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του GNTM 4. Το 18χρονο μοντέλο πήρε τον χαρακτηρισμό της «κακιάς» του φετινού παιχνιδιού, εξαιτίας των σχολίων της, αλλά και της γενικότερης στάσης της. Μάλιστα, ήθελε μέχρι και να φύγει από το GNTM, επειδή δεν άντεχε να κοιμάται σε ράντζο.

Διαβάστε ακόμη: GNTM - Θοδωρής Τσαρούχας: Πώς ήταν ο «βίκινγκ» του παιχνιδιού με κοντό μαλλί και χωρίς μούσι

Παρά τη συμπεριφορά της η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχει τα προσόντα για να γίνει μοντέλο, ενώ το λουκ της την κάνει να ξεχωρίζει. Ένα από τα στοιχεία που είχαν λατρέψει πάνω της οι κριτές, ήταν τα κοντά μαλλιά της.

Πώς ήταν, όμως, η 18χρονη πριν κόψει τα μαλλιά της; Μια βόλτα από το Instagram της, μάς δίνει την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα. 

https://www.instagram.com/p/CCgnNmjDMT8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CATWdWyjr80/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CHJD2MGhCZY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CJeWr2bs3u9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA