Μενού
  • Α-
  • Α+

Το GNTM 4 συνεχίζεται και οι δοκιμασίες στο ριάλιτι μόδας του STAR είναι πολύ απαιτητικές. Το βράδυ της Δευτέρας (4/10) τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος. Τη δοκιμασία κέρδισε ο Ναπολέων, ο οποίος άκουσε τα καλύτερα σχόλια από τους 4 κριτές του show, οι οποίοι στη συνέχεια κλήθηκαν να αποφασίσουν το μοντέλο που θα αποχωρήσει

Διαβάστε ακόμη: GNTM - Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς ήταν η «κακιά» του παιχνιδιού πριν κόψει τα μαλλιά της

Η Αννα Βαλτατζή (που είχε και το αβαντάζ) και η Στέλλα Παπαδοπούλου ήταν τα δυο μοντέλα με την χειρότερη απόδοση, με την δεύτερη να αποχωρεί, ξεσπώντας σε κλάματα. 

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου» ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTΜ έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα. «Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

GNTM: Η ερμηνεία του Καράβα

Πριν από την αποχώρηση και κατά τη διάρκεια προβολής της δοκιμασίας των υποψήφιων μοντέλων, ο Γιώργος Καράβας που ήταν παρών στο σετ, άρχισε να τραγουδάει το τραγούδι των Aerosmith «I Don’t Want to Miss a Thing» και ξεσήκωσε τον Δημήτρη Σκουλό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA