Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Σασμός» καθηλώνουν καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία τη συνέχεια της νέας δραματικής σειράς. Σήμερα, Τετάρτη (6/10) στο νέο επεισόδιο της σειράς ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά.

Διαβάστε ακόμη: Βέρα Μακρομαρίδου στο Reader: «Δεν είχα καταλάβει ότι με πήραν στον Σασμό - Αν χορτάσω το θέατρο, θα γίνω Δήμαρχος Καισαριανής»

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της. Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (6/10)

Η βασική ιστορία

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση. Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA