Μενού
  • Α-
  • Α+

Ατάκες «φωτιά» και μηνύματα όλο νόημα ανταλλάσσουν τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη από τον «αέρα» των εκπομπών τους. Ολα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο «Καλό Μεσημεράκι» κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα της εκπομπής της «Τι λες τώρα».

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Βρέθηκε στη σκηνή του The Voice - Πάγωσαν οι κριτές

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία. Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα», ενώ αναρωτήθηκε αν «η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος».

Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε το Σαββατοκύριακο στον Νίκο Μουτσινά μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, λέγοντας: «Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι, καταρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε, μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί, που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι, να μου πει ''να σου ζήσει το μωρό''. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή».

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το απόσπασμα με την απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη στην εκπομπή του το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) και σχολίασε: «Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο. Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είπα να της ζήσει στην εκπομπή; Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι, δεν είναι η Μαρία, αλλά η άλλη... Η άλλη είναι η χειρότερη που υπάρχει το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση» είπε, εννοώντας την Κατερίνα Καραβάτου. Και συνέχισε: «Να πάρουν την προσωπικότητά τους και να έρθουν εδώ στην εκπομπή και να τα αφήσουν αυτά τα μηνύματα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στο 11:28 του βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA