Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις, κλάματα και εκπλήξεις είχε το live της Παρασκευής (8/10) στο Big Brother. Ενας από τους ισχυρότερους παίκτες του ριάλιτι αποχώρησε από το παιχνίδι, αφήνοντας αιφνιδιασμένους αρκετούς από τους συμπαίκτες του. Η είσοδος των τριών παικτών στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι. Η Βιολέτα απέκρυψε ότι γνώριζε τον Στηβ Μιλάτο και δέχθηκε ποινή, ο Νάσος δημιούργησε αντιπάθειες και κυρίως στην Ανχελίτα, ενώ ποινή επιβλήθηκε και στην Σαμάνθα Μίσοβιτς, επειδή προσπάθησε να κατευθύνει την ψηφοφορία για ορισμένους παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother - Βιολέτα Αρεστή: Μια ματιά στο Instagram της νέας παίκτριας που μπήκε στο σπίτι

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που προέκυψαν ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Στηβ Μιλάτος ενώ το αγώνισμα του βέτο κέρδισε ο Νάσος, ο οποίος δεν θέλησε να «σώσει» κάποιον από τους συμπαίκτες του. Τελικά, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να βγάλει εκτός σπιτιού τον ο Στηβ Μιλάτος. Ο Στηβ Μιλάτος δήλωσε ότι το περίμενε κι ότι τόσο η Ευδοκία όσο κι ο Νίκος έχουν χτίσει μία δυναμική.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ριάλιτι ψήφισαν για τον πρώτο νέο προτεινόμενο προς αποχώρηση με την Ευδοκία να βγαίνει ξανά στον... τάκο. Η Ευδοκία δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ασυλία, αλλά μπορεί να διεκδικήσει το βέτο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA