Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη ένα επεισόδιο του Bachelor με πολλές εντάσεις ανάμεσα στις παίκτριες παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής (8/10). Στο ριάλιτι αγάπης του Alpha είδαμε ότι τα κορίτσια παραλίγο πιαστούν στα χέρια, όταν η Φαίη μίλησε άσχημα για την Έλενα. Συγκεκριμένα, η πρώτη είπε πως δεν την επέλεξε στην ομάδα της καθώς θεωρεί πως δεν είναι τόσο γυμνασμένη.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Η ερώτηση του Αλέξη Παππά που έφερε σε δύσκολη θέση παίκτρια του ριάλιτι

Ο Αλέξης Παππάς θέλησε να μάθει περισσότερα για αυτό που έγινε, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει η Ελενα, με την παίκτρια του Bachelor να αποφεύγει ευγενικά να απαντήσει. «Δεν είναι το μεγαλύτερό μου μυστικό απλά προτιμώ να μην το πω. Είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη», του απάντησε με ευγένεια με τον Αλέξη Παππά να λέει ότι δεν το σεβάστηκε από τη στιγμή που η Έλενα δεν ήθελε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

Η Φαίη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου είχε πολλή ένταση και αρκετές φορές μίλησε νευριασμένη στις συμπαίκτριές της, οι οποίες της έκαναν σαφές ότι δεν την θέλουν στο σπίτι.

Τελικά, μετά από αρκετές εντάσεις, φωνές και κλάματα, στην Τελετή των Ρόδων η Φαίη δεν πήρε τριαντάφυλλο από τον Αλέξη και έτσι αποχώρησε από το Bachelor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA