Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τις 17 Σεπτεμβρίου, που κυκλοφόρησε, το «Squid Game» βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή των δημοφιλέστερων σειρών του Netflix και, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι δεν θα κατέβει από εκεί σύντομα. Ομως, το ρίσκο που υπάρχει, συμμετέχοντας σε ένα παιδικό παιχνίδι που έχει στόχο να κερδίσει ο μόνος νικητής ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο (άλλωστε αυτό είναι και το concept του Squid Game που κάνει θραύση στο Netflix) δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον, όπως φοβάται και ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Sun. 

Ο λόγος για τον αστυνομικό της σειράς που μπαίνει κρυφά στις εγκαταστάσεις που διεξάγονται τα παιχνίδια ζωής και θανάτου, για να βρει τον αδελφό του. «Αν ο ακραίος ανταγωνισμός και το οικονομικό χάσμα στην κοινωνία συνεχιστεί, τότε νομίζω ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε διάφορους βαθμούς. Ελπίζω όμως τελικά να μην συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Πρόκειται για μία συναρπαστική σειρά, μια κοινωνική σάτιρα για τις ταξικές συγκρούσεις, το χάσμα του πλούτου και το βάθος της ανθρώπινης φύσης που οδηγεί σε ένα είδος επιβίωσης και αναγκάζει τους χαρακτήρες να λάβουν μέρος σε έναν αδίστακτο διαγωνισμό για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο για την ζωή τους. Αποτυπώνει την απληστία και την αληθινή φύση διάφορων ανθρώπων που βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι για να κάνουν επιλογές, αλλά παρουσιάζει επίσης συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες που έχουν απήχηση στους θεατές».

Ο Wi Ha-joon αποκάλυψε πως είδε αρκετές φορές τη σειρά Squid Game, ανακαλύπτοντας κάθε φορά και νέα πράγματα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA