Μενού
  • Α-
  • Α+

Θα μπορούσε ο θρυλικός Superman να είναι bisexual; Θα μπορούσε! Σίγουρα είναι μια επιλογή που θα συζητηθεί αλλά οι δημιουργοί του κόμικ αποφάσισαν να το τολμήσουν και έτσι στη νέα ιστορία που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο θα τον δούμε να δημιουργεί ερωτική σχέση με τον φίλο και συνάδελφό του, Τζέι Νακαμούρα!

Ο Jonathan Kent ο οποίος είναι γιος του Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέιν, ξεκίνησε τη προσπάθεια του να σώσει τον κόσμο, τον περασμένο Ιούλιο. Το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το Son of Kal-El #5 και εκεί θα τον δούμε ερωτευμένο με τον Νακαμούρα ο οποίος θα αποκαλυφθεί πως και αυτός έχεις κάποιες... ειδικές δυνάμεις!

Πάντως εκτός από τη σεξουαλική του ταυτότητα ο νέος σούπερμαν, έχει ήδη δείξει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες αλλά και να δρα προκειμένου να κινητοποιήσει τον κόσμο κατά της κλιματικής αλλαγής. Σύμφωνα με τον Guardian, ο δημιουργός του σούπερμαν εξήγησε τις αλλαγές αυτές του σούπερ ήρωα τονίζοντας πως «το σύμβολο του Σούπερμαν ήταν πάντα για την ελπίδα, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικς».

https://www.instagram.com/p/CU5Uj5YD0qw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA