Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Διαφάνι ζει ημέρες χούντας και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα στις Άγριες Μέλισσες. Ένας από τους λόγους που τα πράγματα γίνονται χειρότερα είναι και ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο ακροδεξιός, παρακρατικός εργολάβος της χούντας, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης. Το ζήτημα, όμως, είναι πως και ο Χειλάκης δεν συμπαθεί καθόλου τον... Μεγαρίτη.

«Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω» τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρόσθεσε:

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA