Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα 17 επίδοξα μοντέλα του GNTM 4 «μουδιασμένα» από την αποχώρηση του Ηλία Αικατερινάρη που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/10) ξεκίνησαν την επόμενη ημέρα τους έτοιμα για τις δοκιμασίες που τους περιμένουν στη συνέχεια του διαγωνισμού. Τα μοντέλα συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι για να υποδεχθούν τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος είχε μαζί του το διεθνώς καταξιωμένο μοντέλο και δημοσιογράφο, Νάσια Μάτσα, που έφτασε στο σπίτι απευθείας από το Λονδίνο και έκανε ένα εποικοδομητικό διάλογο με τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μόδας του Star.

Διαβάστε ακόμη: Έρωτας στο GNTM: Αυτό είναι το πρώτο πιθανό ζευγάρι του διαγωνισμού

Την επόμενη ημέρα, τα μοντέλα ενημερώθηκαν για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Με αφορμή κινήματα όπως το #metoo, τα μοντέλα καλούνται σε ομάδες να δημιουργήσουν με τα σώματα και τις πόζες τους ένα «κύμα», που να αποτυπώνει αλληγορικά τη φωνή που δυναμώνει, σε μια φωτογράφιση που συνδυάζει το modelling με την κοινωνική ευαισθητοποίηση

GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση της Μελίνας

Τα μοντέλα ετοιμάζονταν για τη νέα δοκιμασία και τότε μία ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση αφήνει τους πάντες άφωνους. Η Μελίνα αποφασίζει να φύγει από το παιχνίδι λόγω των κρίσεων πανικού που αντιμετωπίζει.

«Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα και δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου. Αυτό με βαραίνει. Παλιότερα αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα με αυτό και δεν είχα θέματα για δύο χρόνια. Τώρα που το παιχνίδι έχει από μόνο του πίεση κι άγχος, επανεμφανίστηκε. Βγήκα έξω γιατί με έπιασε ταχυκαρδία και δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Αναγκάζομαι να φύγω. Είναι το άγχος κι οι κρίσεις άγχους. Δεν είναι ντροπή, είναι φυσιολογικό. Θα το κυνηγήσω έξω», ανέφερε το 20χρονο μοντέλο πριν αποχωρήσει από το GNTM.

Οσον αφορά τη φωτογράφιση, εντυπωσιακή ήταν η Ραφαέλα. Ωστόσο τις καλύτερες πόζες στο κόνσεπτ με το έντονο κοινωνικό μήνυμα κατάφεραν να πάρουν οι Στυλιανός και Τζόνι, με καλύτερο τον Στυλιανό. Η ομάδα της Ειρήνης ήταν αυτή που κέρδισε τη δοκιμασία.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια τα μοντέλα

Τα αίματα ωστόσο άναψαν όταν η Άννα είπε στους κριτές ότι τα παιδιά στο σπίτι την κοροϊδεύουν για το ύψος και τον σωματότυπό της. Η Ραφαέλα τι ρώτησε γιατί τα λέει όλα αυτά με την Άννα να αντεπιτίθεται λέγοντας πως εκείνη ήταν ένα από τα άτομα που έκαναν τα σχόλια αυτά. Τα δύο μοντέλα έλυσαν την παρεξήγηση λίγο αργότερα.

Οι εντάσεις όμως συνεχίστηκαν με τον Αγγαίο και τον Βασίλη να φτάνουν μια ανάσα πριν πιαστούν στα χέρια, όταν ο Αγγαίος πήγε να πάρει τη φωτογραφία από τα χέρια του Βασίλη και παραλίγο να του την σκίσει.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι κριτές τους είχαν ανακοινώσει νωρίτερα πως από τη δοκιμασία δεν θα αποχωρήσει κανείς, καθώς όλοι είχαν δυνατές προσπάθειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA