Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και το spoiler που έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Αργυρώ και ο Αστέρης χωρίζουν σύντομα με την Καλλιόπη να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Spoiler: Ο καθοριστικός ρόλος του «παπά - Μιχάλη» για τη συνέχεια της σειράς

«Δεν θα είναι μαζί, χωρίζουν και σε όλο αυτό πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η Καλλιόπη. Αυτά που θα κάνει στα επόμενα επεισόδια ο κόσμος δεν θα τα πιστεύει. Είναι υπεύθυνη για πάρα πολλά πράγματα που θα γίνουν. Βάζει στον Αστέρη συντηρητικές ιδέες στο μυαλό του, ότι πρέπει να μείνεις με μία γυναίκα επειδή την άφησες έγκυο και δεν φαντάζεται η Καλλιόπη ότι ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος αίματος», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης θα μιλήσει στον Μαθιό για τη σχέση του με την Αργυρώ

Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά «Σασμός» του Alpha και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό για ακόμη μία φορά. Στο επόμενο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης (14/10) της επιτυχημένης σειράς ο Μαθιός με τον Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της…

Παράλληλα, στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/10) ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στον Μαθιό για αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (14/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA