Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ακόμη μια χρονιά το The Voice σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Το talent show του ΣΚΑΪ παραμένει σταθερά πάνω από το 20% στο σύνολο της τηλεθέασης σε κάθε ημέρα προβολής του, με το κοινό να απολαμβάνει τα τραγούδια των παικτών, αλλά και τις ατάκες των κριτών. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που το συγκεκριμένο φορμάτ προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση έχουμε δει πολλά, ανάμεσά τους και το πιο γρήγορο γύρισμα καρέκλας κριτή στην ιστορία του The Voice.

Διαβάστε ακόμη: The Voice – Απίστευτος Πάνος Μουζουράκης: Αρχισε να χασμουριέται επίμονα και να ξεματιάζει παίκτρια

Το έκανε ο Πάνος Μουζουράκης πριν καν ξεκινήσει να τραγουδάει η Ζωή Χρήστου στην τέταρτη σεζόν του The Voice (2017) το «Τι έκανα για πάρτη μου» της Μαρινέλλας, αφήνοντας έκπληκτη την παίκτρια.

Ο Μουζουράκης πιθανότατα το έκανε με χιουμοριστική διάθεση, για να πειράξει τους υπόλοιπους κριτές, αλλά και πάλι το ρεκόρ καταγράφηκε. Όπως είχε τονίσει και ο τότε παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Καπουτζίδης, αυτό ήταν και το πιο γρήγορο πάτημα κουμπιού από κριτή παγκοσμίως. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA