Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» απόψε το βράδυ Τρίτη (26/10), ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάνεται, και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Η Μαρίνα από την άλλη δεν ακούει κουβέντα: Ζητά από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της θυμίζοντάς σ’ εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του και στην Αργυρώ τον όρκο της.

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Σαμαρά: Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με μια μητέρα αγχώδη

Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό. Καθώς ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίαςΠέτρος και Σεμίνα συναντιούνται και πάλι. Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου όμως, η Σεμίνα δεν του υπόσχεται να τον ξαναδεί, στη σειρά «Σασμός».

Παράλληλα, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», η Σεμίνα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση. Ο Μαθιός επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με την Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός…

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (26/10)

https://www.instagram.com/tv/CVdqBO0o1YA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA