Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού ήρθαν και οι παίκτες του GNTM, καθώς η βίλα που διαμένουν τα επίδοξα μοντέλα βρίσκεται στις Αφίδνες.Με το ξέσπασμα της φωτιάς και τις πρώτες φλόγες να πλησιάζουν επικίνδυνα το σπίτι του ριάλιτι, η παραγωγή παρενέβη για να απομακρύνει τους παίκτες και να βεβαιωθεί για την ασφάλειά τους.

Τα μοντέλα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο και έπειτα από δύο εβδομάδες, επέστρεψαν στο σπίτι. Ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά. Το άλλοτε καταπράσινο σκηνικό γύρω από την πολυτελή βίλα, πλέον αντικαταστάθηκε από καμμένα δέντρα. «Μας λένε ότι πρέπει να φύγουμε. Να πάρουμε τα απαραίτητα. Όταν μας έβγαλαν έξω ήταν σα να μας πέταξαν ξαφνικά στην πραγματικότητα» τόνισε η Αγάπη στην κάμερα του GNTM 4.

Οι παίκτες επιστρέφοντας στο σπίτι, αντίκρισαν τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα και δεν έκρυψαν την στεναχώρια τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA