Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/10) του GNTM 4 τα υποψήφια μοντέλα είχαν να φέρουν εις πέρας ακόμη μία δοκιμασία αποχώρησης, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη. Ο Βασίλης αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι και σε μήνυμά του προς του συμπαίκτες του είπε: «Hello! Μόλις έχω βγει από το σπίτι του GNTM. Εχω αποχωρήσει οικειοθελώς. Ήταν μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη, αλλά την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα πως αυτό μπορεί να με επηρέαζε στα σετ και την απόδοσή μου. Το μόντελινγκ με ολοκληρώνει ως άνθρωπο. Έχω μια αξιόλογη πορεία και αποφασίζω συνειδητά να σταματήσει εδώ. Είμαι γεμάτος εμπειρίες και τίποτα δε σταματά εδώ», είπε σε βίντεο που προβλήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Φωτιά στην πολυτελή βίλα του ριάλιτι - Το άγνωστο περιστατικό που σκόρπισε πανικό στους παίκτες

Στη συνέχεια τα μοντέλα βρέθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο πλατό, όπου η Ζενεβιέβ Μαζαρί τους ανακοίνωσε πως για τη δοκιμασία αποχώρησης θα πρέπει να «σηκωθούν» απ' το κρεβάτι και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip, το οποίο στη συνέχεια θα κατέληγε σε ένα εναλλακτικό catwalk.

Στο εν λόγω fashion clip κάποιοι από τους παίκτες έπρεπε να πρωταγωνιστήσουν στο όνειρο και άλλοι στον εφιάλτη. Ο Ναπολέων ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας με τον μύλο, μοίρασε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στους συμπαίκτες του, αποφασίζοντας ποιοι από αυτούς θα κάνουν το όνειρο και ποιοι τον εφιάλτη αλλά και ποιοι θα έχουν μόνο μια ευκαιρία και μια λήψη και ποιοι δύο. Η Αγάπη και ο Κωνσταντίνος ήταν οι δυο παίκτες που αποφάσισε να δυσκολέψει ο Ναπολέων.

Την καλύτερη φωτογραφία την είχε ο Ντίνος, ο οποίος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και έτσι κέρδισε και τα πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία.

Τις τρεις λιγότερο καλές φωτογραφίσεις τις είχαν η Άννα, ο Ναπολέων και η Μαρία. Έτσι, οι συμπαίκτες τους κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος από τους τρεις θα σωθεί. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, φανερώθηκε ότι τα παιδιά «μαγειρεύουν» το αποτέλεσμα, καθώς επικράτησε ασυνεννοησία κι ο Στυλιανός είπε άλλο όνομα από αυτό που ήθελε.

Οι Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Αγγελος Μπράτης αντέδρασαν γιατί κατάλαβαν πως οι συμμετέχοντες συνεννοήθηκαν να δημιουργήσουν ισοψηφία ανάμεσα στην Μαρία και στην Άννα για να φύγει από πάνω τους η ευθύνη και να μεταφερθεί ξεκάθαρα στους κριτές. την Ισμήνη να αναφέρει ότι στο επόμενο πλατό θα ανακοινωθεί, αν οι παίκτες θα διατηρήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.

Η παίκτρια που σώθηκε τελικά ήταν η Μαρία. Από το ριάλιτι μόδας αποχώρησε η Άννα Βαλτατζή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA