Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γη της Ελιάς, το νέο σίριαλ του MEGA που φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, τα πηγαίνει εξαιρετικά στη φετινή σεζόν. Σε κάθε ημέρα προβολής του, από Κυριακή έως Πέμπτη, καταφέρνει να διατηρείται σε ποσοστά άνω του 20% του πίνακα της τηλεθέασης, δίνοντας σκληρή «μάχη» με τον Σασμό του Alpha για την πρωτιά στην προτίμηση του κοινού. Όπως και να 'χει, όμως, μιλάμε για μια σειρά με ενδιαφέρον σενάριο, εξαιρετική σκηνοθεσία, αλλά και αρκετά καλές ερμηνείες. Ειδικά από ηθοποιούς που φέτος βλέπουμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας, όπως την Αφροδίτη Λιάντου. 

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς – Επόμενα επεισόδια: Οι Καπερνάροι δέχονται μία απρόσμενη επίσκεψη

H 22χρονη ηθοποιός, η οποία είναι κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, φαίνεται πως δεν γινόταν να ξεφύγει από το καλλιτεχνικό της DNA. Γεννήθηκε τον Φερβουάριο του 1999 σε μια εποχή, που η μητέρα της πρωταγωνιστούσε στο άκρως επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, Δυο Ξένοι. Μπορεί οι γονείς της να χώρισαν όταν η Αφροδίτη ήταν μόλις δύο ετών, ωστόσο κράτησαν άριστες σχέσεις.

Η Αφροδίτη Λιάντου δεν γιόνταν να ξεφύγει από την καλλιτεχνική της φύση

https://www.instagram.com/p/BwmcH7WHv4O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αφροδίτη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ασχολείται χρόνια με την υποκριτική και το τραγούδι, στο οποίο έχει αδυναμία. Στις μουσικές σπουδές της αρχικά καταπιάστηκε με το μιούζικαλ, αλλά τελικά στράφηκε σ’αυτό που την εκφράζει περισσότερο, να γράφει και να ερμηνεύει τραγούδια.

https://www.instagram.com/p/BpzaFX_n_uu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, πριν από περίπου τρία χρόνια την είχαμε γνωρίσει ως Aphrodite, όταν κυκλοφόρισε μέσω του καναλιού της στο Youtube κάποια κομμάτια της, σε αγγλικό στίχο. 

Όπως είχε δηλώσει η ίδια μάλιστα στο παρελθόν, θα ήθελε κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Βέβαια, για την ώρα αυτή η σκέψη έχει «παγώσει», μιας και η Αφροδίτη διανύει την καλύτερη της σεζόν στην υποκριτική, μέσα από τη Γη της Ελιάς. Η ομοιότητά με τη μητέρα της είναι ολοφάνερη. Αυτό φυσικά ήταν κάτι που σχολιάστηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

https://twitter.com/PinkoJulie/status/1438115407123173387?ref_src=twsrc^tfw

«Οι σπουδές μου είναι πάνω στη μουσική, αλλά έκανα μιούζικαλ από 12 χρονών. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Μου άρεσε το θέατρο αλλά ήθελα να έχει και το τραγούδι μέσα. Δεν το είχα δει ποτέ έτσι μόνο του. Τώρα μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που ζω φέτος. Είναι πάρα πολύ δημιουργικό και επειδή βαριέμαι εύκολα νιώθω ότι κάθε μέρα έχω κάτι καινούργιο να καταφέρω», είχε δηλώσει προ ημερών η ίδια σε συνέντυεξή της στην Ελένη Μενεγάκη. 

Μπορεί φέτος να είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν έστω και για λίγο στη μικρή οθόνη. 

https://www.instagram.com/p/B1WRcLPllwr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο συγκεκριμένα, η Λιάντου χωρίς να έχει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο, είχε εμφανιστεί σε μία σκηνή της σειράς Μπρούσκο (στην οποία πρωταγωνιστούσε η μητέρα της) του Ανδρέα Γεωργίου, τραγουδώντας κάποιο τραγούδι.  

Ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς

https://www.instagram.com/p/CRBwQ-jl_Je/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το έμπειρο μάτι του Ανδρέα Γεωργίου είχε ξεχωρίσει από τότε τη νεαρή Αφροδίτη Λιάντου. Έτσι, όταν μετακόμισε από το ΣΚΑΪ στο MEGA και άρχισε να ετοιμάζει τη νέα του σειρά, την πήρε τηλέφωνο ένα βράδυ, προσφέροντάς τη τον ρόλο της Μυρτάλης Βρετάκου στη Γη της Ελιάς. Η Μυρτάλη είναι η μοναχοκόρη του γεωπόνου Ιπποκράτη Βρεττάκου. Ένα κορίτσι με τσαγανό και πείσμα.

Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Έτσι, μπαίνει σε μια διαδικασία να διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Μοναδικές της αδυναμίες ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο και η θεία της, η Ιουλία, που τη μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα.

https://www.instagram.com/p/CPvyUssFN1c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να την πείσει. Παρά το άγχος της η Αφροδίτη Λιάντου αποδέχθηκε την πρό(σ)κληση του Ανδρέα Γεωργίου και μπήκε στο σύμπαν της Γης της Ελιάς. Και δεν έκανε λάθος. Τα πράγματα μέχρι τώρα της έχουν πάει εξαιρετικά. Το υποκριτικό της ταλέντο φάνηκε εξ αρχής, με το κοινό του Twitter να την αποθεώνει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Οι τηλεοτπικές μετοχές της 22χρονης ηθοποιού ανεβαίνουν από μέρα σε μέρα, ενώ ο χαρακτήρας της Μυρτάλης φαίνεται πως έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί να είμαστε ακόμη στα τέλη του Οκτώβηρ, όμως η φετινή χρονιά - αν μη τι άλλο - έχει τη δική της πρωταγωνίστρια. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη Λιάντου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA