Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οριστικά από το Just the 2 of Us. Και μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να θέλει την Ιωάννα Τούνη στο J2US, όμως εκείνη είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να στηρίξει έναν δικό της άνθρωπο, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Νίκος Κοκλώνης αργά το βράδυ του Σαββάτου ανέφερε ότι «η Ιωάννα αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, υπάρχει ένα θέμα υγείας, οικογενειακό», με την ίδια να μην κάνει καμία αναφορά στο πρόβλημα που την απασχολεί.

Αργότερα, η Ιωάννα Τούνη είπε στο MEGA: «Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, έχω κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο. Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο σίγουρα. Πέρασα τέλεια».

Παλαιότερα, η Ιωάννα Τούνη είχε δηλώσει ότι η μητέρα της κάνει χημειοθεραπείες και αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι η Ιωάννα Τούνη θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρα της. «Η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε την βλέπω… σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον κορονοϊό και να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες», είχε πει στις αρχές της χρονιάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA