Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο «Happy Day» την Τετάρτη (10/11) η Αλίνα Κωτσοβούλου αποκάλυψε πως στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα προβληθεί απόψε το βράδυ (10/11) από τον Alpha θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια για τη Θεοδώρα.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο τηλεοπτικός Μαθιός, Δημήτρης Λάλος, μάς συστήνει την σύζυγό του

Η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει στους γονείς της ότι ο Γιώργης χρεοκόπησε και τότε ο Παντελής της ζητάει να τον παρατήσει σιγά σιγά τώρα που είναι άφραγκος.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της ότι η Άννα θα ορθώσει ανάστημα και θα διαφοροποιήσει τη θέση της από τον Παντελή επειδή πιστεύει ότι ο Γιώργης αγαπάει στα αλήθεια την κόρη της, ενώ αργεί ακόμα η ώρα που θα ανακαλύψει το μυστικό του Μανωλάκη. 

Την ίδια ο Αστέρης πηγαίνει να βρει τον Πέτρο στο κτήμα και του λέει ότι δε θα έβλαπτε ποτέ την οικογένειά του, ότι αγαπά την Αργυρώ και ότι εκείνος της λείπει πολύ, αλλά ο Πέτρος είναι ανένδοτος και τον διώχνει κακήν κακώς. 

Τέλος, η Καλλιόπη θυμάται όταν αναγκάστηκε να κλείσει την Ανθούλα στο ίδρυμα, ενώ στο παρελθόν βυθίζεται και ο Άγγελος με αφορμή την επίσκεψη της Άννας και τη συζήτησή τους, αναθεωρώντας τις υποψίες του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA