Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη της δεύτερης σεζόν της Φάρμας στον ANT1. Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11) τους 18 παίκτες, που θα πάρουν μέρος στον νέο κύκλο του ριάλιτι κι εκτός από τους Έλληνες celebrities (βλέπε Σάσα Μπάστα και Παναγιώτη Ψωμιάδη), υπήρξε άλλο ένα όνομα, που κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Ο λόγος για την Κρίστυ Λυκοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αυτοί είναι οι 18 παίκτες του ριάλιτι του ANT1 - Πότε κάνει πρεμιέρα

Όπως λέει στο βιογραφικό της η Κρίστυ (ή Χριστίνα) είναι Θεσσαλονικιά και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα πέντε της χρόνια έπαιζε θέατρο. Έχει cool προσωπικότητα, ενώ δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, γεμάτο φαντασία και πρωτοπόρες ιδέες.

https://www.instagram.com/p/CVoEZ1zLOgn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Πάτρας, ενώ έχει ολοκληρώσει και τη δραματική σχολή Ίασμος της Αθήνας. Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της, αφού από 12 της ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως λέει η ίδια, πιστεύει πολύ στον Θεό, ενώ πηγαίνει κάθε εβδομάδα στην εκκλησία και στο Κατηχητικό.

https://www.instagram.com/p/CQYavhsrK2g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι αν σας θυμίζει κάτι το πρόσωπό της, αυτό είναι γιατί δεν την βλέπουμε πρώτη φορά. Πριν από περίπου δέκα χρόνια συμμετείχε στο video clip του «Last Summer» του τραγουδιστή Νίκου Γκάνου.

έρχεται να κάνει τώρα στη Φάρμα του ANT1; Όπως όλα δείχνουν, να πάρει τη θέση που είχε πέρυσι η Κυριακή Κατσογρεσάκη στο αγρόκτημα. Για όσους δεν θυμούνται, η Κυριακή ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στα αγωνίσματα, ενώ παράλληλα οι κάμερες την «αγαπούσαν» και την ακολουθούσαν σχεδόν παντού σε ό,τι κι αν έκανε.

https://www.tiktok.com/@katsogresaki_pilot/video/6884700567403367681

Η Κρίστυ Λυκοπούλου είναι ιδιαίτερα παθιασμένη με τη γυμναστική (όπως και η Κυριακή Κατσογρεσάκη), ενώ στον λογαριασμό των 166 χιλιάδων ακόλουθων που έχει στο Instagram, ανεβάζει συνεχώς videos από τις προπονήσεις της.

https://www.instagram.com/tv/CVoC6zDFFFl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτι αντίστοιχο κάνει και στον λογαριασμό που διατηρεί στο Tik Tok, όπου βέβαια βάζει και videos από την καθημερινότητά της ή τις βόλτες της στην εκκλησία.

https://www.tiktok.com/@xlikopoulou1/video/7006946765823905029

Μένει να δούμε αν και μπαίνοντας στη Φάρμα, η Κρίστυ Λυκοπούλου θα δώσει αφορμές για σχολιασμό με τα όσα θα κάνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA