Μενού
  • Α-
  • Α+

«Όταν θέλω κάτι δε με σταματάει τίποτα, είναι σα να σταματάς τους καταρράκτες του Νιαγάρα να τρέχουν», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η αγαπημένη τραγουδίστρια, Μπέσσυ Αργυράκη και απ' ότι φαίνεται το ήθελε πολύ να συμμετέχει στο «Dancing with the Stars» που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 21.00 από το Star

Διαβάστε ακόμη: Μπέσσυ Αργυράκη: «Στο Dancing with the Stars θέλω να φτάσω μέχρι όπου με αντέξει ο κόσμος»

Όταν ανακοίνωσε στο σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα την πρόταση που είχε δεχτεί για το σόου, εκείνος την απέτρεψε, όπως είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη, την οποία είχε δώσει στην εκπομπή «Stars System» που παρουσιάζει η Άση Μπήλιου. 

Η Μπέσσυ Αργυράκη εξελίχθηκε στο αστέρι του Dancing with the Stars

Ωστόσο, η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία το 1997 στο Φεστιβάλ Καννών τιμήθηκε με ειδική πλακέτα ως η πιο πολυβραβευμένη φωνή της Ευρώπης σε διεθνή φεστιβάλ, πήρε το ρίσκο. Τόλμησε να δοκιμαστεί σε έναν άλλο ρόλο από αυτό που την έχουμε αγαπήσει κοντά... «μισό αιώνα τώρα», όπως αυτοσαρκαστικά έχει δηλώσει και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, κερδίζοντας κάθε Κυριακή τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και την κριτική επιτροπή.  

«Είσαι ένα συντριβάνι ζωής», «Με συγκινείς, δεν μπορώ! Είσαι μάθημα ζωής», είναι μόνο μερικά από τα ξεχωριστά σχόλια που έχει ακούσει μετά από τις εμφανίσεις της στο πλευρό του παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ, με την ίδια να δηλώνει ότι «στο Dancing θέλω να φτάσω μέχρι όπου αντέξω, μάλλον μέχρι όπου ο κόσμος με αντέξει και με ψηφίσει». 

Στο πλάι της στην πρεμιέρα του «Dancing with the Stars» βρέθηκε και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, τραγουδίστρια και δημοσιογράφος, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση και την περηφάνια της για τη μητέρα της, λέγοντας: «Πραγματικά, μαμά ήσουν υπέροχη. Είμαι πολύ περήφανη για όλο το σόου. Είμαι περήφανη».

«Κοριτσάκι μου, έτσι θέλω να είσαι κι εσύ. Όπου κι αν είσαι θέλω να μη το βάζεις κάτω, να το εξαντλείς το θέμα. Σ'αγαπώ!», της είχε απαντήσει τότε συγκινημένη η Μπέσσυ Αργυράκη. 

Η εξαιρετική παρουσία της Εβελίνας Νικόλιζα στο J2US

https://www.instagram.com/p/CT9qvo-ooYJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Εβελίνα Νικόλιζα ακολουθεί πιστά τη συμβουλή της, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις κάθε Σάββατο στο «Just The Two of Us» του Alpha όπου συμμετέχει μαζί με το Νίκο Μπάρκουλη, γιο του αγαπημένου ηθοποιού της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη, για τον οποίο μόνο τα καλύτερα έχει να λέει. 

«Άρχισα να το ψάχνω από μόνη μου από πολύ μικρή, αλλά κυρίως από τα οκτώ μου χρόνια που μπήκα στην παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου άρχισα να δουλεύω περισσότερο τη φωνή μου», είχε δηλώσει η Εβελίνα Νικόλιζα σε παλαιότερη συνέντευξή της. Έχει σπουδάσει και υποκριτική στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, αλλά και marketing και δημόσιες σχέσεις.

«Αν με ψάχνετε τα Σαββατοκύριακα», γράφει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, θα τη βρούμε και φέτος τα μεσημέρια στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. «Οικογενειακή υπόθεση», λοιπόν, η prime time του Σαββατοκύριακου για μαμά και κόρη, οι οποίες μοιράζουν απλόχερα χαμόγελα, θετική διάθεση και το ταλέντο τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA