Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Μαρία Τζομπανάκη είναι η τηλεοπτική «Καλλιόπη» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» και η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε τον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-Α-Τετ» μεταξύ άλλων για τον εγγονό της, το σύζυγό της, αλλά και πώς αντιδρούσε όταν τη φλέρταραν στο παρελθόν. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Έφτασε η ώρα που η Καλλιόπη μαθαίνει τη συγκλονιστική αλήθεια

«Δεν βλέπω συχνά τον εγγονό μου, είναι ο κορονοϊός, είναι και τα γυρίσματα, κάνουμε βιντεοκλήση κάθε μέρα και τον βλέπω, είναι τόσο όμορφος, είναι ξανθοκόκκινος, ουδεμία σχέση με τα χρώματα του Ορφέα, μοιάζει με την υπέροχη μανούλα του.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Θα γίνει και γάμος. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα».

Η απόσταση που τη χωρίζει από το σύζυγό της, ο οποίος μένει και εργάζεται στην Αμερική, δεν αποτελεί πρόβλημα αφού δίνουν ραντεβού και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού.

«Ο σύζυγός μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Η μαμά - εταιρεία είναι αμερικανική. Γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε. Και μετά ήρθε να με βρει και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε. Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, δίνουμε ραντεβού και στο Πεκίνο εάν χρειαστεί».

Για τους προηγούμενους γάμους της η Μαρία Τζομπανάκη είπε με χιούμορ πως δε μας έχει κρύψει κάποιον: «πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν που δε με ενδιέφεραν όλοι, με ενδιέφεραν πολύ λίγοι στη ζωή μου και νομίζω ότι σχεδόν όλους τους ξέρουν όλοι. Τους μισούς τους παντρεύτηκα.

Τόνισε δε πως όταν και οι δύο είναι ηθοποιοί «δεν γίνεται να μην υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στο ζευγάρι όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά. Μπορεί να είναι υποσυνείδητο, όμως, υπάρχει».

Τέλος, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν όταν κάποιος πήγαινε να της κάνει κοπλιμέντο με άκομψο τρόπο, αντιδρούσε με τέτοιο τρόπο που του κοβόταν ο αέρας.   

«Έλεγαν, μην της πείτε ότι είναι όμορφη, γιατί θα σας ρίξει μπάτσο. Μία φορά το είχα κάνει σε κάποιον που στεκόταν πολύ κοντά μου και έκανε μια κίνηση και λέει “τι όμορφα μαλλιά” και έφυγε το χέρι μου χωρίς να το καταλάβω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA