Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δεύτερη εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη και του Στέλιου Διονυσίου στη σκηνή του Just the 2 of Us κατάφερε να ξεσηκώσει πάλι το κοινό, όχι μόνο με την ερμηνεία, αλλά και το... υπονοούμενο που κρυβόταν πίσω από το τραγούδι. Τραγούδησαν «του αγοριού απέναντι» και ο Νίκος Κοκλώνης δεν άντεξε να μην ρωτήσει σε ποιον το αφιερώνει. Τότε, η Μαρίνα Πατούλη, είπε πως «το αφιερώνω σε ένα άτομο που με βλέπει από το σπίτι». Αν και ο παρουσιαστής επέμενε να μάθει λεπτομέρειες, δεν τα κατάφερε και η συζήτηση άλλαξε γρήγορα. 

Έλαβε μάλιστα και θετικά σχόλια από τους κριτές για να απαντήσει η ίδια πως «όταν πονάω το γλεντάω» και ξέσπασαν χειροκροτήματα. Είχε προηγηθεί συνέντευξή της στο Happy Day του Alpha, στην οποία δήλωσε πως δεν πληγώνεται ποτέ. «Nα πούνε ότι δεν έχω ωραία φωνή, είμαι άσχημα και γριά, τα έχω συνηθίσει πια» ανέφερε. Η Μαρίνα Πατούλη που είναι ζευγάρι στο σόου με τον Στέλιο Διονυσίου παρουσιάστηκαν το περασμένο Σάββατο κάνοντας και την παρθενική τους εμφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA